ALTIJD UP-TO-DATE

Solide WordPress Onderhoud

Bij WIM hebben we verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Onze professionele helpdesk staat voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag beantwoord. Ben je klant bij WIM en op zoek naar de support afdeling? Neem dan contact met ons op.

WIM staan voor je klaar 

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft. Ons onderhoudspakket (vanaf 50,- per maand) bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Uptime monitoring;
  • Dagelijkse backups tot 90 dagen terug.

Helpdesk voor al je WordPress vragen

Kwalitatief goede support leveren is één van onze kerntaken. Onze support afdeling is dan ook goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd een ticket inschieten of even bellen. Alle vragen die voor 16:30 gesteld worden, worden dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien. Wij zijn transparant, oplossingsgericht en denken graag met je mee over hoe we jouw website kunnen verbeteren.

Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Elke nacht wordt er een back-up van jouw website gemaakt. Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU, conform de AVG wetgeving. Dit is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Contact

Je vindt
ons in
Veghel

De Amert 136
5462 GH Veghel

Wil je liever een nieuwe website, multisite of webshop die wel onderscheidend vermogen heeft? Of een omgeving die sneller of veiliger is?

Bel ons op
+31 413 34 12 99

óf stuur een mailtje naar
roel@wearewim.nl

EEN WEBSITE DIE VOOR JE WERKT

WordPress Website

Elke website is uniek. We werken niet met kant-en-klare thema’s omdat wij geloven dat een website gevormd moet worden naar de businesscase en de doelgroep van de klant, niet andersom. Toch maken we wèl gebruik van bestaande frameworks en plugins, zodat we niet het wiel elke keer opnieuw uit hoeven te vinden en een maatwerk website betaalbaar wordt.

Werk dat werkt

Met creatie maken wij het verschil voor je. Dat doen we het liefst slim en simpel. Onze kracht schuilt in inventieve eenvoud. Wij staan voor heldere strategische keuzes en creatieve ideeën die merken verbinden met mensen.

Duurzame code

WordPress is fantastische software als je er goed mee omgaat. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze WordPress developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. We adviseren onze klanten over de mogelijkheden én de onmogelijkheden van WordPress.

WIM ontwerpt, bouwt en onderhoud WordPress websites

Gaan we samen de uitdaging aan?

Ondertussen maakten we heel wat moois voor

zijerveld
rodekruis
noordkade
frieslandcampina
ekoplaza
dsm
darling
chiquita
bouwbedrijfvdven
actemium

MET SUCCES ADVERTEREN?

Social Adverteren

Social adverteren is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. Kortom: wij helpen je met adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Whatsapp en Linkedin.

Werk dat werkt

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek, ook voor social media adverteren zoek je daarom een expert! Iemand die met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social media advertentie specialist met verstand van zaken.

Waar kan adverteren

via social media écht bij helpen? 

Het is onze drive om als online partner onze opdrachtgevers te inspireren en maximaal resultaat te behalen. Je kunt je aantal volgers vergroten, invulling geven aan je imago en een relatie opbouwen met je doelgroep. Bovendien kun je meer bezoekers naar je website toe trekken, waardoor je meer conversie kunt genereren. Likes en shares op social media hebben ook nog eens invloed op je ranking in zoekmachines. Met het vergroten van je engagement vergroot je dus ook je online vindbaarheid. Daarbij helpen wij je bij het inrichten van het advertentieaccount, het opzetten van nieuwe campagnes en het analyseren van de (huidige) resultaten.

Kom eens kletsen met onze experts. Ook voor jouw bedrijf zijn er gegarandeerd grote kansen. Laat ons weten wat je wilt bereiken, we zijn benieuwd! 

Interesse in adverteren via Social Media?

Ondertussen maakten we heel wat moois voor

noordkade
rodekruis
dsm
darling
chiquita
bouwbedrijfvdven
actemium
zijerveld
frieslandcampina