Topmonumenten Brabant

Een dynamisch inspiratie platform

Topmonumenten Brabant is een gezamelijk initiatief van de vier monumenten: Kasteel Heeswijk, Het Markiezenhof, Sint-Jan en de Grote Kerk. De mooiste kathedraal van Nederland, een middeleeuws stadspaleis, een adellijk kasteel en een kerk met een Koninklijke historie. De Provincie Noord-Brabant staat garant voor de instandhouding van deze Topmonumenten en levert ook haar bijdrage aan het behoud hiervan.

ERVAAR HET RIJKE VERLEDEN VAN BRABANT

De oude website draaide op een verouderd CMS en bood te weinig functionaliteiten. WordPress bleek de oplossing. Doel van de nieuwe website: meer nadruk leggen op de maatschappelijke betekenis van de monumenten. Maar ook donaties te realiseren. Zo hebben wij altijd het doel gehad om in plaats van een informatieve website een ‘dynamisch inspiratie platform’ te maken. Dus duik in de geschiedenis van Noord-Brabant. Steun de topmonumenten die je eeuwen terug nemen naar een rijke historie vol prachtige verhalen.

De (donatie)website is een spin in het web van verschillende online marketing activiteiten geworden en biedt de topmonumenten een mooi platform en de kans om meer inzicht te krijgen in de resultaten en waar nodig bij te sturen. I

Website ontwikkeling
Website ontwikkeling

Stuur ons een berichtje! We hebben graag

Contact

Je vindt
ons in
Veghel

De Amert 136
5462 GH Veghel

Heb je een meesterplan
om de wereld te
veroveren? Of juist niet?

Bel ons op
+31 413 34 12 99

óf stuur een mailtje naar
roel@wearewim.nl

Gerelateerde projecten