IKI BEER

ORGANISCH
GROEIEN

Een succesvolle social mediastrategie met groei in bereik, engagement én waarin de merkwaarden beter naar voren komen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om dit ook voor jouw bedrijf te bereiken.  

AANPAK

Dat doen we bij WIM uiteraard volgens inventieve eenvoud. Slim, maar simpel. Uiteraard met de nodige expertise en inzichten die je merk écht verder helpen. Zoals we dat inmiddels al voor heel wat klanten doen. Neem bijvoorbeeld iKi Beer. Een bijzonder biertje met een bijzonder verhaal. Voor hen deden we het aantal volgers op Instagram met maar liefst 63% stijgen, zonder ook maar één euro uit te geven aan advertenties.

RESULTAAT

Door het beeldmateriaal een flinke upgrade te geven en  slim gebruik te maken van beelden van andere fotografen, straalde de tijdlijn binnen mum van tijd de merkwaarden van iKi uit. We gingen aan de slag met een ijzersterke strategie en begonnen met posten op de juiste tijden en dagen. Daarnaast ging de frequentie van posten omhoog. Ook creërden we interactieve stories om zo de volger echt bij het merk te betrekken.

De code was gekraakt en dat zagen we snel terug in de groei van volgers en engagement. En we zijn er natuurlijk nog niet.  De groei van iKi op Instagram gaat voorlopig door en wij blijven scherp op verbeteringen en sturen de strategie bij waar dat nodig is. Bekijk hieronder de tijdlijn van iKi en laat je inspireren.

Organisch groeien
Organisch groeien

Gerelateerde projecten