Social media inhakers

Plaatjes die blijven plakken

Social media bedrijven

Uitdaging

Social posts creëren die vallen op je tijdlijn. En inhaken klinkt simpel, maar hoe zorg je ervoor dat inhakers zowel creatief en grappig zijn én ook nog aansluiten bij de klant. Tegenwoordig probeert ieder bedrijf namelijk in te haken op social media. Maar er zijn er maar weinig die dit echt creatief doen.

Aanpak

Inhakers op ‘vaste’ inhaakdagen zoals Koningsdag bereiden we ver van te voren voor en bedenken we tijdens onze maandelijkse brainstorm. Maar spontane ‘inhakers’ zijn een kwestie van snel de koppen bij elkaar en een post de tijdlijn op slingeren. Dat snelle schakelen maakt het extra leuk.  

Resultaat

We hebben al heel wat mooie inhakers op onze naam staan en krijgen vaak te horen ‘hoe komen jullie er toch op’. Ons grootste succes tot nu toe? De 1 april grap voor Pieperz. Want een Pieperz-geurkaars op de markt brengen, dat klinkt toch gewoon te mooi op waar te zien? (En dat was het dus ook) 

Social media bedrijven
Karlijn Medewerker Wim Creative Agency - Digital content creator

Sparren over jouw project?

Benieuwd hoe we inventieve eenvoud voor jouw merk kunnen laten werken? Onze communicatieadviseur Karlijn staat paraat om eens te brainstormen over de mogelijkheden.