#CASE
TwoWork

Nieuwe website

Een bedrijfswebsite die interieurontwerp als beleving neerzet

Uitdaging

“Een professionele bedrijfswebsite die aansluit bij de beleving die wij bieden aan onze klanten, waarbij een persoonlijke uitstraling en dus beleving centraal staan.” Dat was de vraag die TwoWork bij ons neerlegde.

 

Niet alleen visueel een uitdaging, ook op development vlak een echte uitdaging! We hebben hen ondersteund in het gehele proces van ontwerpfase tot livegang van deze bijzondere WordPress website.

Aanpak

Zo hebben we verschillende animaties verwerkt in deze nieuwe bedrijfswebsite. Bijvoorbeeld het laden van de website en de manier waarop de spiegel naar voren komt, of het hoofdmenu die bij het openen van het menu net even anders is dan de standaardopties die je vaak ziet. Maar ook de manier waarop de header in beeld verschijnt wanneer je voor het eerst op de website landt. Deze en tal van andere voorbeelden zijn allemaal voorbeelden van visuele aspecten die bijdragen aan een optimale beleving voor de bezoeker van de bedrijfswebsite.

TwoWork
“ Door de ontzettend fijne samenwerking met WIM kunnen we trots zijn op de website die we gezamenlijk tot stand hebben gebracht. ”

Britt – Creatief ontwerper van TwoWork

De juiste verbinding tussen concept en doelgroep

Dit is TwoWork

Denk je tijdens een bedrijfsafspraak of bezoek bij een vriendin weleens waar komt dit allemaal vandaan? Grote kans dat TwoWork hierbij betrokken is.  Van een compleet traject van interieurontwerp, een ontwerp samen met een architect of die missende eye-catcher in je interieur. Het hart van TwoWork  gaat er harder van kloppen.

 

Dus heb jij behoefte aan je omgeving tot leven te brengen? Kies voor ruimtes die raken.

WIM creative agency
WIM creative agency
Eens met elkaar kennismaken?
Thijs komt graag met je in contact!