#CASE
Zijerveld

Promotie Kerstassortiment

Dit brengen we op overtuigende wijze onder de aandacht met print en video.

Uitdaging

Traditiegetrouw ontwikkelen wij met trots een aantal keer per jaar een nieuw inspiratiemagazine om op een creatieve wijze het kazen assortiment van Zijerveld te promoten. Ook in december brengt Zijerveld het nieuwe (kerst)assortiment onder de aandacht bij hun klanten. De collectie bestaat uit kazen uit diverse pijlers (o.a. buitenlandse kaas, Hollandse geitenkaas en Boerenkaas) en is aangevuld met nieuwe kazen om kennis mee te maken. Zijerveld wil klanten graag inspireren, zodat zij de kaas op hun beurt weer aan de man kunnen brengen.

Aanpak

Hierbij staan twee middelen centraal: het magazine ‘Zo smaakt december’ en een aantal inspirerende video’s waar op aantrekkelijke wijze een selectie kazen de revue passeren. Voor de special werken we samen met een foodspecialiste. Samen komen we tot verschillende recepten, die we uitwerken en professioneel fotograferen. We verzorgen de copy, beeldtaal, vormgeving en productie van de special, ondersteund door verschillende POS-materialen en social posts.

Zijerveld kerst
“Creatief met kaas en styling in alle opzichten, fijne samenwerking en korte lijntjes met de klant brengt alles samen tot een prachtig inspiratiemagazine.”

Margo – Art Director

Resultaat

De special ‘Zo smaakt december’ is wederom een stijlvol, kleurrijk en gevarieerd magazine vol informatie en inspiratie geworden. Een goed gevulde uitgave met een geüpgrade digitale consumentenversie, inclusief alle heerlijke recepten overzichtelijk op een rijtje. De kaasspecialisten door heel het land worden weer geïnspireerd en stomen zich klaar voor de feestdagen!

‘Zo smaakt december’ toont kazen vol karakter en maakt de feestdagen compleet

We hebben een paar korte snappy video’s gemaakt waarin twee vertegenwoordigers van Zijerveld een aantal bijzondere kazen tonen, proeven en inspiratie geven. Deze zijn te bekijken middels QR codes in de kerstspecial. Onder één QR code treft de lezer een mooie kerstboodschap vanuit de CEO van Zijerveld. Het resultaat zijn meerdere aantrekkelijke korte video’s waar de juiste setting en styling, prachtige producten en een goede productie een geslaagde uitkomst vormen. Kijk zelf maar!

WIM creative agency
WIM creative agency
Eens met elkaar kennismaken?
Kim komt graag met je in contact!