ZIJERVELD

ZO PROEFT PASEN
2021

Als grootste kaashandelaar van Nederland en omstreken inspireert Zijerveld graag zijn klanten. Voor de paas-periode wilden zij graag een Paasspecial: een magazine dat de winkelier ondersteunt bij de verkoop van zijn kazen en tal van input en kennis geeft over Zijervelds assortiment. De focus moest daarbij liggen op het inspireren van consumenten

Approach

We ontwikkelden het concept en ontwerp van het magazine, werkten mee aan de ontwikkeling van de recepten, schreven de copy en zorgden dat alle kazen, gerechten en settings perfect op de foto’s stonden. Een bundeling van tal van disciplines, die aangevuld met copy en vormgeving leidden tot een pracht van een uitgave. Boordevol prachtige foto’s van producten en gerechten, in een setting alsof je er zelf zo bij aan kunt schuiven. 

Magazine
Magazine

Result

Dit alles gaven we vorm tot een 36 pagina’s tellend magazine, dat de kazen van Zijerveld het podium geeft dat ze verdienen. Een kleurrijke inspiratiegids boordevol idee├źn en de heerlijkste recepten met kaas, volledig gericht op de feestdagen van het voorjaar.

Magazine
Magazine

Gerelateerde projecten