Campagne en activatie

Je merk op de kaart zetten met campagnes en activaties

We geven je merk de aandacht die het verdient en zorgen dat je doelgroep wordt aangemoedigd om te doen wat jij wil. We brengen jouw boodschap op een pakkende en overtuigende manier over, passend bij je merk. Met campagnes werken we aan het versterken van je merkpositie op de lange termijn. Met slimme activaties richten we ons op het behalen van jouw doelstellingen op de korte termijn. 

Jouw doelen bereiken met een campagne strategie

Een effectieve campagne is gebouwd op een slimme strategie. Dit is een op maat gemaakt plan waarmee we bepalen hoe we jouw doelstellingen gaan bereiken en met welke combinatie van on- en offline communicatiemiddelen we jouw doelgroepen aanspreken en activeren. 

Een sterk communicatie concept is altijd een goed idee

Wanneer de campagne strategie helder is, bepalen we het communicatie concept. Dit is het creatieve haakje waaraan we jouw boodschap in woord en beeld ophangen. Het vormt de rode draad waaraan we al de campagne uitingen die we voor jou realiseren toetsen. Wij geloven dat een sterk communicatie concept creatief en onderscheidend is, maar wel voor al je doelgroepen duidelijk moet zijn. Pas dan draagt het bij aan het behalen van je merkdoelstellingen en het versterken van je merkpositie. 

Laat je merk zien en horen met content creatie

De campagne strategie staat, het communicatie concept is bedacht. Dan is het tijd om content te maken! Dit zijn alle vormen van communicatie die wij realiseren en combineren om jouw boodschappen op de doelgroepen over te brengen. Om ze vervolgens te beïnvloeden en overtuigen. Hiervoor hebben we zelfs een eigen foto- en videograaf in huis. 

De juiste combinatie van diensten brengt merken verder

Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen.