ALTIJD UP-TO-DATE

Solide WordPress Onderhoud

Bij WIM hebben we verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Onze professionele helpdesk staat voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag beantwoord. Ben je klant bij WIM en op zoek naar de support afdeling? Neem dan contact met ons op.

WIM staan voor je klaar 

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft. Ons onderhoudspakket (vanaf 50,- per maand) bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Uptime monitoring;
  • Dagelijkse backups tot 90 dagen terug.

Helpdesk voor al je WordPress vragen

Kwalitatief goede support leveren is één van onze kerntaken. Onze support afdeling is dan ook goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd een ticket inschieten of even bellen. Alle vragen die voor 16:30 gesteld worden, worden dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien. Wij zijn transparant, oplossingsgericht en denken graag met je mee over hoe we jouw website kunnen verbeteren.

Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Elke nacht wordt er een back-up van jouw website gemaakt. Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU, conform de AVG wetgeving. Dit is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Contact

Je vindt
ons in
Veghel

De Amert 136
5462 GH Veghel

Wil je liever een nieuwe website, multisite of webshop die wel onderscheidend vermogen heeft? Of een omgeving die sneller of veiliger is?

Bel ons op
+31 413 34 12 99

óf stuur een mailtje naar
roel@wearewim.nl