WordPress onderhoudspakket
& support

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor je uit handen nemen. Loop je onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan nemen wij het herstel voor onze rekening. 

 

Wij staan voor je klaar en zorgen dat jouw website 24/7 optimaal presteert. Jij runt jouw business, wij jouw website.

WIM staat voor je klaar

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft.

Ons onderhoudspakket (vanaf 35,- per maand) bestaat uit*:

Support & advies

Wil je bepaalde wensen of wijzigingen aan jouw website laten doorvoeren? Een nieuwe campagnepagina of een functionaliteit die niet meer werkt? Dit heet bij ons support en is één van onze belangrijkste taken. Onze support afdeling is daarom goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd mailen of bellen. En alle vragen die voor 16:30 gesteld worden, worden dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien.

Laat ons jouw website of webshop onderhouden
FAQ

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs van € 35,00 per maand.

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt!

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site of shop doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Ja, dat kan zeker maar het is niet verplicht. Wij maken gebruik van een speciale WordPress oplossing. Hierdoor zorgen wij voor optimale snelheid, veiligheid en opslag van gegevens in Nederland.

Wij bieden oplossingen voor alle WordPress vraagstukken. Ook als je eenmalig hulp nodig hebt kan je bij ons terecht. Het is dus niet nodig hiervoor een onderhoudspakket af te sluiten. Maar als je onderhoud bij ons hebt ondergebracht zijn de uurtarieven wel een stuk voordeliger.

Deze partners halen alles uit hun website
WIM creative agency
WIM creative agency
WIM creative agency
WIM creative agency
WIM creative agency
IK KIES VOOR SOLIDE WORDPRESS ONDERHOUD
START JE AANVRAAG

Aanvraagformulier