WordPress onderhoudspakket
& support

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud van je WordPress-website of -webshop: wij houden jouw website veilig en up-to-date.

 

Wij staan voor je klaar en zorgen dat jouw website 24/7 optimaal presteert. Jij runt jouw business, wij jouw website.

WIM staat voor je klaar

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft.

Ons onderhoudspakket (vanaf 35,- per maand) bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Uptime monitoring;
  • Wekelijkse backups tot 90 dagen terug;
  • Zekerheid: we spreken een vaste prijs.
Updates van plugins, thema’s en WordPress

Onze support afdeling zorgt ervoor dat jouw website keurig up-to-date is. Als zich een beveiligingsrisico voordoet in een bepaalde plug-in zorgen wij dat deze binnen 1 werkdag gedicht wordt. Verdere updates worden uitgevoerd volgens onze update protocollen. Als klant merk jij niks van het updaten, wij voeren ons werk op de achtergrond uit. Zo kan jij je focussen op jouw business, wel zo prettig.

Waarom is WordPress-onderhoud nodig?

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor je uit handen nemen. Loop je onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan nemen wij het herstel voor onze rekening. 

Wekelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Elke week wordt er een back-up van jouw website gemaakt. Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU, conform de AVG wetgeving. Dit is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop. 

Laten we samenwerken aan jouw performance. Neem contact op.
FAQ

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs.

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt!

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site of shop doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Deze partners halen alles uit hun website
IK KIES VOOR SOLIDE WORDPRESS ONDERHOUD
START JE AANVRAAG

Aanvraagformulier