MET SUCCES ADVERTEREN?

Social Adverteren

Social adverteren is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. Kortom: wij helpen je met adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Whatsapp en Linkedin.

Werk dat werkt

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek, ook voor social media adverteren zoek je daarom een expert! Iemand die met je meedenkt alsof het zijn eigen bedrijf is. Met social media beheer bieden wij je daarom een enthousiaste social media advertentie specialist met verstand van zaken.

Waar kan adverteren

via social media écht bij helpen? 

Het is onze drive om als online partner onze opdrachtgevers te inspireren en maximaal resultaat te behalen. Je kunt je aantal volgers vergroten, invulling geven aan je imago en een relatie opbouwen met je doelgroep. Bovendien kun je meer bezoekers naar je website toe trekken, waardoor je meer conversie kunt genereren. Likes en shares op social media hebben ook nog eens invloed op je ranking in zoekmachines. Met het vergroten van je engagement vergroot je dus ook je online vindbaarheid. Daarbij helpen wij je bij het inrichten van het advertentieaccount, het opzetten van nieuwe campagnes en het analyseren van de (huidige) resultaten.

Kom eens kletsen met onze experts. Ook voor jouw bedrijf zijn er gegarandeerd grote kansen. Laat ons weten wat je wilt bereiken, we zijn benieuwd! 

Interesse in adverteren via Social Media?

Ondertussen maakten we heel wat moois voor

noordkade
rodekruis
dsm
darling
chiquita
bouwbedrijfvdven
actemium
zijerveld
frieslandcampina