#CASE
SVN Notarissen

Webdevelopment

Zonder goed merkverhaal, geen pakkende website.

Uitdaging

SVN Notarissen daagden ons uit: “Ontwikkel een nieuwe eigentijdse website die klanten en potentiële prospects laten inzien dat SVN Notarissen dé partij is die adviseert en ondersteunt bij juridische uitdagingen. Zowel zakelijk als privé.”

Aanpak

Een mooie opdracht, maar voordat we ons volop stortten op het webdevelopment deden we eerst een stapje terug. Want wat onderscheidt SVN Notarissen eigenlijk van hun concurrentie? We hebben het DNA van de organisatie bloot gelegd en vertaald naar een prikkelend concept: ‘De notaris die met jou de juiste weg inslaat’.

 

Hiermee leggen we de nadruk op het feit dat de notarissen bij SVN op de hoogte zijn van wat er bij jou en in de wereld speelt. Zij nemen je persoonlijk aan de hand en ondersteunen je bij belangrijke momenten in het leven. Samen met jou maken zij de juiste keuzes. Met drie vestigingen, in Uden, Veghel en Sint-Oedenrode zijn ze stevig geworteld in de regio Oost-Brabant en zijn ze altijd dichtbij.

 

Maar als je claimt dat klanten met jou de juiste notariële weg inslaan, moet je dat wel bewijzen. Dus dat hebben we gedaan. Niet alleen met gewone mensentaal, maar ook met daden. We hebben de website zo ontworpen dat de reis die de klant aflegt, wordt weergegeven als een grafische lijn. Deze lijn begeleidt bezoekers stap voor stap door de verschillende webpagina’s. Het is zowel persoonlijk als effectief. En dat is niet alles! We hebben de website voorzien van aansprekende foto’s met de mensen van SVN in de hoofdrol.

WIM creative agency
“ Een sterk concept in combinatie met een functioneel ontwerp bewijst dat het ook online direct meer conversie oplevert. ”

Megan – Designer

Resultaat

Een drukbezochte website waar dagelijks verschillende concrete juridische vragen binnenstromen. Ook hebben we gezorgd voor een doortastende SEA en SEO-strategie voor optimale vindbaarheid.

WIM creative agency
Roel van den Boogaard
Zin om kennis te maken?
Roel komt graag met je in contact!