Merkstrategie

Het bepalen van waar je merk echt voor staat met merkstrategie

Wij maken merkstrategieën die duidelijk aan de gewenste doelgroep laten zien waar jouw merk voor staat. Hiervoor gebruiken we drie vaste bouwstenen, namelijk: de belangrijkste kernwaarden die het karakter van jouw merk omschrijven, jouw unieke verhaal (de brandstory) en een duidelijk statement om jouw positie in de markt te claimen. Deze formuleren en verbeelden we altijd op een manier die voor de doelgroep te begrijpen en aantrekkelijk is. Zo weten we zeker dat we effect hebben en een blijvende indruk maken op de mensen die je wilt bereiken! 

Maximale impact behalen met een merkpositionering

Een effectieve campagne is gebouwd op een slimme strategie. Dit is een op maat gemaakt plan waarmee we bepalen hoe we jouw doelstellingen gaan bereiken en met welke combinatie van on- en offline communicatiemiddelen we jouw doelgroepen aanspreken en activeren. 

Opvallen met een aansprekende visuele identiteit

Wanneer de campagne strategie helder is, bepalen we het communicatie concept. Dit is het creatieve haakje waaraan we jouw boodschap in woord en beeld ophangen. Het vormt de rode draad waaraan we al de campagne uitingen die we voor jou realiseren toetsen. Wij geloven dat een sterk communicatie concept creatief en onderscheidend is, maar wel voor al je doelgroepen duidelijk moet zijn. Pas dan draagt het bij aan het behalen van je merkdoelstellingen en het versterken van je merkpositie. 

De juiste combinatie van diensten brengt merken verder

Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen.