Zijerveld

ZO SMAAKT DECEMBER

In de maanden waarin we allemaal in onze korte broek en op slippers lopen, buigen we ons bij WIM al over Kerstmis. Onze klant Zijerveld brengt tenslotte net als ieder jaar een uitgebreide kerstspecial uit, om hun klanten te informeren en te inspireren met een flinke dwarsdoorsnede van hun kaas-assortiment. 

AANPAK

Inhoudelijk is de special opgebouwd uit de verschillende momenten tijdens de feestdagen waarop kaas een rol speelt. Het kerstontbijt, borrelen, een vijfgangen-amusediner en originele desserts vormden het toneel voor de rijkheid aan toepassingen. Belangrijk onderdeel van de gehele productie zijn dan ook de recepten, die we op aansturen van de klant – oftewel: de kaas-input per moment – samen met food styliste Anoek Lorjé hebben samengesteld. Vervolgens heeft zij deze samen met onze art director op passende wijze gestyled, waarna de gerechten en settings werden gefotografeerd. 

inspiratiegids
inspiratiegids

RESULTAAT

Het resultaat is een stijlvolle special, waar veel van onze expertises in terugkomen. We verzorgden de copy, opmaak en productie waar bijzondere kazen een hoofdrol spelen. Een goedgevulde uitgave, waar kaasspecialisten door heel het land opnieuw prachtig mee bediend worden!

inspiratiegids