Zoekmachine

Online scoren met zoekmachine marketing

Iemand zoekt iets online, zoals een nieuwe barbecue. Wij zorgen er met zoekmachine marketing dan voor dat jouw website zo hoog mogelijk verschijnt in de betaalde of gewone zoekresultaten en dus goed vindbaar is.

 

Zoekmachinemarketing omvat SEO, waarbij je je website verbetert om beter zichtbaar te zijn in de gewone zoekresultaten. We beginnen altijd met een nulmeting waarbij we de huidige status van je website in kaart brengen. Vervolgens gaan we aan de slag met het verbeteren van de drie belangrijke SEO pijlers: website techniek, -content en -autoriteit. Het resultaat? Meer relevante bezoekers op je website. Het kan even duren voordat je effect ziet, maar met onze kennis en doorzettingsvermogen behaal je stabiele topposities. Daarbij blijven we continu monitoren en optimaliseren.

 

Daarnaast is er SEA, waarbij je betaalt om jouw website te laten zien wanneer mensen zoeken op bepaalde woorden. Door specifieke zoekwoorden te selecteren betaal je alleen wanneer gebruikers op jouw advertentie klikken. SEA heeft snel effect. Als we vandaag beginnen, zie je morgen al resultaat. Ideaal voor het snel opbouwen van merkzichtbaarheid.

 

Of je nu kiest voor SEO, SEA of allebei, met zoekmachinemarketing helpen we jouw bedrijf om online beter gevonden te worden.

De juiste combinatie van diensten brengt merken verder

Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen. 

Brita
World Water Day campagne
Realisatie online messaging en campagnestructuur
Velder, Zijerveld
Digitaal paasevent
Dat smaakt naar meer
Chiquita
Branding Yelloway
Een allesomvattende internationale visuele identiteit