Webdevelopment
WIJ CREËREN Jouw DIGITALE platform
Geen enkele onderneming kan vandaag de dag nog zonder online aanwezigheid. Daarom zet het webdevelopment team van WIM zich graag in om van jouw website een knallend succes te maken! Niet alleen zorgen we ervoor dat je digitale platform naar behoren werkt en er fantastisch uitziet, we helpen je ook online vindbaar te maken door goede (SEO) content. Die bestaat zowel uit copywriting als foto’s en video’s die je klanten informeren en inspireren. Maar voordat de inhoud kan worden toegevoegd, moet er eerst een kader zijn. Laat het maken daarvan maar aan onze webdevelopers over!
Een nieuwe website?
Een nieuwe website? Of je huidige website vernieuwen? Laat WIM jouw website ontwikkelen om meer aanvragen zoals contactmomenten en offerteaanvragen te krijgen. Wij ontwikkelen websites met de gedachte dat een website moet zorgen voor nieuwe klanten en een professionele presentatie van jouw bedrijf.
Snelle veranderingen

Het is een cliché om te zeggen dat we in een snel veranderende wereld leven. Maar de markt evolueert inderdaad snel, en bedrijven die zich niet aanpassen, sterven uit. Wij zijn altijd bereid om het bestaande product aan te passen aan jouw nieuwe visie.

WIM heeft ruim 23 jaar ervaring in de realisatie van online projecten, waaronder WordPress websites. Samen met jou werken onze strategen, vormgevers, developers en marketeers aan een toekomstbestendige, schaalbare, veilige website. We combineren jóuw domeinkennis met ónze expertise. Daar stopt het niet. Na de livegang optimaliseren we continu om je doelstellingen te overtreffen. Zo halen we alles uit je website.

Effectief samenwerken
We realiseren websites en platforms op basis van Scrum. Op een flexibele manier en binnen een vooraf bepaald tijdsbestek worden websites slimmer en sneller gelanceerd. Scrum zorgt voor structuur, flexibiliteit en snelheid. De website is sneller live en de kwaliteit gaat omhoog. Een divers team specialisten werkt parallel aan jouw oplossing. Ook jij maakt deel uit van het team. Een nauwere betrokkenheid bij je website kan haast niet!
Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.
FAQ

Hier is geen eenduidig antwoord op. Wij bouwen websites op maat. Onze developers gaan met jou om tafel zitten om samen tot een strategie, design en functioneel plan te komen. Hierin geven we aan hoeveel tijd we bezig zijn per onderdeel van dit plan. Zo krijg je een transparant en eerlijk beeld van de kosten van jouw nieuwe website.

Onze doorlooptijd is bliksemsnel. Slechts een week na de ondertekening en we zijn er met de kick-off vergadering om het te laten beginnen.

Wij stellen geen instapdrempel voor mensen die met ons willen werken. Maar we zijn nog steeds van mening dat een product dat ontworpen moet worden, niet in een paar dagen gemaakt kan worden. We hebben immers wat tijd nodig om te onderzoeken, te analyseren en met een plan te komen. Daarom hebben we een minimale projectduur van 30 uur ingesteld en we wachten op jou!

Ons team werkt fulltime aan elk project, dus de totale duur zal sterk afhangen van de initiële schatting. Gemiddeld duren onze projecten 2 weken tot 3 maanden

Wij gebruiken geen kant-en-klare templates of kits omdat daar gewoon geen ziel in zit. Wij zijn toegewijd aan het bouwen van volledig op maat gemaakte en product-gebaseerde oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van de beoogde gebruikers. Elke pixel en lijn is ontworpen met liefde en passie door onze creatieve geesten. Natuurlijk met respect voor de huisstijl.

We zijn helemaal voor het bouwen van een grenzeloze wereld, dus we staan open voor samenwerking met elk project dat we tegenkomen. Overigens geloven we ook in kleinschaligheid. Bedrijven die dit kunnen bewijzen zijn TwoWork en DIS Restaurant. Stel ze dan ook gerust een vraag.

Deze partners halen alles uit hun website